Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Ionel Ganea, fostul component al României, adversar al formației CIL Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultima repetiție înaintea startului Ligii a 4-a, echipa din “Mica Romă” a avut parte de un adversar celebru. În partida de verificare dintre CIL Blaj și FC Dumbrăveni (Sibiu), scor 2-4 (0-3), pe teren, în distribuția adversă s-a regăsit.. Ionel Ganea.

Nimeni altul decât fotbalistul care a marcat ultimul gol al României, din penalty, la ultima victorie a “tricolorilor” la un turneu final, 3-2 cu Anglia, la Euro 2000, la Charleroi, în Belgia. “Ganezul”, fost component al “Generației de aur”, ajuns acum la 48 de ani, a avut numai cuvinte de laudă la adresa suprafeței de joc de pe arena “CIL”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru gazde au marcat Cristea (56) și Stoica (74) și au evoluat R. Damian – Ciugudean, Borșoi, L. Szabo, Pintea, Vlad (ex-Olimpia Aiud), Timiș, Ursu (Tineretul Șona), Voic, Stoica, Varga; au mai intrat Jica, Fodor, Cristea, Macarie (ex-CSU Alba Iulia), R. Szabo, Cioancă, Bîrlea, Comșa. Antrenor Bogdan Cisteian (au lipsit, din motive medicale, Popa, Acatrinei, Bărbat, Tulea). CIL a mai disputat jocuri de verificare cu Tineretul Șona (2-3), Kinder Teiuș (0-5) și Spicul Daia Română (3-1). Jocul a fost condus de Augustin Damian, Andrei Luncean și Sebastian Mihai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Partida ACS Tg. Mureș – CSM Unirea Alba Iulia, amânată! Mai mulți echipieri ai „alb-negrilor” au acuzat probleme medicale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida dintre ACS Tg. Mureș și CSM Unirea Alba Iulia, contând pentru play-out-ul Seriei 9 din Liga 3, programată astăzi, în etapa a 7-a, a fost amânată la solicitarea vizitatorilor. Mai mulți echipieri ai „alb-negrilor” au acuzat probleme medicale la un antrenament la finele săptămânii precedente, după jocul de la Cluj-Napoca. Invocând aceste aspecte, pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea