Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Albaiulianul Alexandru Pârgaru, „purificare” eșuată la Românii au Talent. Bobonete: „Mă, cu ce i-am greșit eu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

VIDEO| Albaiulianul Alexandru Pârgaru, „purificare” eșuată la Românii au Talent. Bobonete: „Mă, cu ce i-am greșit eu”

Albaiulianul Alexandru Pârgaru a fost unul dintre concurenți care au urcat vineri pe scena de la „Românii au talent” 2022.

Tânărul are 28 de ani și este de profesie terapeut. Concurentul a venit la Românii au Talent 2022, ca să vorbească despre divinitate, dar și să ofere din cunoștiințele sale către public.

YouTube video

Alexandru Pârgaru l-a invitat pe scenă pe noul jurat, Mihai Bobonete, căruia a încercat să îi facă o ”purificare”, care într-un final a eșuat, fiindcă juratul era pus pe glume, iar concurentul de Românii au Talent, sezonul 12, nu era dispus să glumească cu lucrurile pe care le consideră sfinte.

Nedumerit de ceea ce i s-a întâmplat la Românii au Talent 2022, atunci când Alexandru Pârgaru l-a invitat pe scenă, noul jurat de la Românii au Talent, sezonul 12, a încercat să vorbească despre situația penibilă pe care a avut-o în timpul momentului lui Alexandru.

”Mă cu ce i-am greșit eu. De ce a venit omul ăsta peste mine. M-a luat pe mine, eu fiind un om credincios la rândul meu, mă ducea într-o zonă în care nici nu puteam să glumesc, dar eu nu glumesc despre Dumnezeu și despre cele sfinte, că așa m-au învățat ai mei. Să-l ia și pe Bucur să-i regleze lumina. La Românii ai talent vi să faci spectacol”, a spus Mihai Bobonete.

Sursa: wowbiz.ro

Foto: Facebook- Românii au talent


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut” În anul 2022, un număr de 45 de casete de beton ce formau un zid de sprijin taluz împotriva alunecărilor de teren, pe o lungime de aproximativ 78 de metri liniari, au fost sustrase de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea