Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO| DJ 705 Zlatna-Almașu Mare, un adevărat „mozaic” din crăpături și gropi: „De ce domnule președinte al CJ, preferați să țineți în cont 24 milioane de euro?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

DJ 705 Zlatna-Almașu Mare, un adevărat „mozaic” din crăpături și gropi: „De ce domnule președinte al CJ, preferați să țineți în cont 24 milioane de euro?”

Drumul Județean 705 care leagă Zlatna de Almașu Mare se află într-o stare avansată de degradare, pe șosea fiind un adevărat „mozaic” din crăpături și gropi.

Mai multe fotografii au fost publicate pe pagina personală de facebook a consilierului județean din partea USR, Marius Rof, care se întreabă de ce din excedentul de aproape 24 de milioane de euro înregistrați de Consiliul Județean nu se folosesc bani pentru modernizarea drumurilor.

„Iată stimați locuitori ai județului ALBA, a mai trecut un an calendaristic și rezervele monetare ale celui mai mare UAT din județ înregistrează și de această dată așa cum am fost obișnuiți în ultimii ani un triumfător excedent în valoare de aproximativ 24 miloane de euro.

Astfel la data de 31.12.2021, VENITURILE încasate la secţiunea de dezvoltare sunt în suma de 6 milioane de euro iar PLĂȚILE efectuate pe parcursul anului 2021 din secţiunea de dezvoltare sunt în sumă de 14 milioane de euro, înregistrându-se un DEFICIT în sumă de 8 milioane de euro. Din excedentul de 24 milioane de euro, bineînțeles așa cum bănuiți a fost acoperit DEFICITUL de 8 milioane de euro.

Astfel EXCEDENTUL bugetar al anului 2022 va fi în suma de 23,9 milioane de euro ( 15,8 mil euro din 2021 + 8,1 milioane euro excedent înregistrat la secțiunea funcționare a CJ pe anul 2021 ). Marea întrebare care ne-o adresăm este – De ce domnule președinte al Consiliului Județean, Județul Alba are încă zeci de km de drumuri județene nemodernizati, majoritatea localităților din mediul rural fără canalizare și apă curentă, iar dumneavoastră preferați să țineți banii în cont 24 milioane de euro ??????????????”, a scris consilierul județean Marius Rof pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți

Bera Larisa

Publicat

în

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți Alba Iulia City Race 2024 va avea loc sâmbătă, 28 septembrie. Concursul va purta concurenții pe dealul Mamut, prin impresionanta cetate Alba Carolina, prin ”Cealaltă Capitală”, dar și prin orașul Alba Iulia și va avea cinci curse diferite, una […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea