Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Dilema unui pieton la Sebeș, în fața unei parcări de bizon: „La perete… pisica, la mijloc…VIO”…,pe acostament…mașina. Eu pe unde să mai trec?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dilema unui pieton la Sebeș, în fața unei parcări de bizon: „La perete… pisica, la mijloc…VIO”…,pe acostament…mașina. Eu pe unde să mai trec?”

Un cetățean care și-a parcat mașina „la noroc” în Municipiul Sebeș a lăsat un pieton într-o adevărată dilemă astăzi, 12 noiembrie.

„La perete… pisica, la mijloc…VIO”…,pe acostament…mașina. Eu pe unde să mai trec? Da, știu…pe axul drumului( noroc că nu este marcat)”, au fost cuvintele pietonului, care a trimis redacției această fotografie.

Parcarea neregulamentară ar putea fi taxată mult mai drastic. Este dorinţa unor parlamentari care vor ca şoferii care blochează intersecţii ori ocupă trotuare fără a lăsa spaţiu pentru pietoni, să plătească aproape 3 mii de lei amendă.

Mai mult, în unele cazuri, maşinile pot fi chiar ridicate. Cei care vor să le recupereze vor da în plus câteva sute de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut” Tigrul platanului cauzează mari neplăceri albaiulienilor care au vrut să profite de timpul frumos de afară și să petreacă a doua zi de Paște în aer liber, la Alba Iulia. Ploșnițele dantelate sunt extrem de enervante, iar înțepăturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea