Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

UN SINGUR pat ATI disponibil, la nivel național, în ziua cu record NEGATIV al pacienților Covid în stare gravă

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
UN SINGUR pat ATI disponibil, la nivel național, în ziua cu record NEGATIV al pacienților Covid în stare gravă

Un singur pat ATI mai este disponibil, la nivel național, pentru pacienții Covid, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Aceasta, în condițiile în care astăzi sunt internați la ATI 1.632 de pacienți, cel mai mare număr de la debutul pandemiei.

În data de 11 octombrie 2021, conform datelor existente în aplicația alerte.ms, la nivel național există 1548 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19. În București sunt avizate de DSP 336 paturi de ATI pentru pacienții de COVID-19. De asemenea, la nivel național există o rezervă operațională de 132 paturi ATI destinate pacienților de COVID-19.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Aceste paturi sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienților ATI depășește capacitatea secțiilor principale, conform autorităților.

1.632 paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii țări. La nivel național este disponibil 1 singur pat ATI, în județul Hunedoara.

Autoritățile spun că se lucrează în continuare pentru operaționalizarea și asigurarea personalului medical necesar pentru alte paturi ATI care vor fi disponibile în zilele următoare și că în procesul de operaționalizare a unor noi paturi ATI se pune accent pe cele destinate persoanelor care prezintă anumite condiții medicale și care sunt și confirmate cu SARS-COV-2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Care pensionari vor beneficia de cele mai mari creșteri de la 1 septembrie. Ce spune șeful Casei de Pensii

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Care pensionari vor beneficia de cele mai mari creșteri de la 1 septembrie. Ce spune șeful Casei de Pensii Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, a explicat că, începând cu 1 septembrie 2024, pensionarii care au cotizat peste 40 de ani, dar în prezent au pensia minimă, vor avea parte de creșteri de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea