Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| Puterea exemplului: Directorul DSP Alba s-a vaccinat astăzi cu a treia doză. Îndemnul său pentru cetățeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Puterea exemplului: Directorul DSP Alba s-a vaccinat astăzi cu a treia doză. Îndemnul său pentru cetățeni

„M-am vaccinat astăzi cu a 3-a doză și îi îndemn pe toți cei care pot să se vaccineze să o facă. Nu există variantă mai sigură pentru a trece cu bine de pandemie decât vaccinul.

Știu că fiecare om are dreptul de a decide în ceea ce-l privește, însă această decizie trebuie să fie una rațională. Cred cu tărie că trebuie să ne bazăm pe experiența și expertiza specialiștilor, a comunității științifice mondiale, care ne recomandă vaccinarea.

Avem șansa de a fi pe picior de egalitate cu țările civilizate ale Europei, unde rata de vaccinare a depășit 70 sau chiar 80 de procente din populație. Avem, pentru că facem parte din UE, suficiente doze de vaccin, puse la dispoziție în mod gratuit oricui dorește să se vaccineze.

E șansa noastră să fim în rândul țărilor civilizate, dând dovadă de responsabilitate și alegând să ne vaccinăm. O facem pentru noi, pentru rudele și prietenii noștri.

Toate datele științifice și statistice ne arată că vaccinul funcționează. Cei vaccinați, care contractează totuși o tulpină nouă a virusului, sunt expuși unor simptome mult mai ușoare iar riscul de a ajunge la internare ori în secțiile de terapie intensivă este mult mai mic.

Cu cât numărul celor vaccinați crește, cu atât presiunea pe sistemul sanitar este mai mică, iar nevoia impunerii unor noi restricții scade.
Vaccinul este singura soluție pentru o viață cât mai normală cu putință. O avem, ne este la îndemână și este gratuită.”, a transmis Alexandru Sinea, directorul Direcției de Sănătate Publică Alba, prin intermediul mediului de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii Ministerul Muncii a oficializat că mini-vacanța de Paște va fi de 6 zile pentru români și în acest an. Această decizie a fost luată pentru a crea o „punte” între 1 mai și sărbătorile pascale. Citește și: Mesaje de Paste fericit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea