Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Scandal și amenințări la Sebeș: Polițiștii l-au „premiat” cu dosar penal pe un bărbat

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Scandal și amenințări la Sebeș: Polițiștii l-au „premiat” cu dosar penal pe un bărbat

Polițiștii din Sebeș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi amenințat concubina. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, pentru amenințare.

La data de 28 septembrie 2021, polițiștii din Sebeș au fost sesizați, de către o femeie, de 41 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, concubinul său face scandal și o amenință.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, pe fondul consumului de alcool și în urma unor discuții în contradictoriu avute cu femeia, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență și ar fi folosit un cuțit cu care s-ar fi automutilat, la brațe.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru amenințare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea