Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Viitorul Sântimbru a schimbat liderul după succesul net de la Daia Română | Viitorul Vama Seacă – prima victorie

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia este noul lider al Ligii a 4-a, după ce Viitorul Sântimbru a câștigat net, 3-0, la Daia Română, împotriva formației ce avea maximum de puncte după 4 runde! De asemenea, și Viitorul Vama Seacă a repurtat primul succe stagional.

Viitorul Vama Seacă – Hidromecanica Șugag 2-1 (2-0)

Trupa din comuna Hopârta a spart gheața și și-a trecut în drept primul succes stagional (în precedentele două jocuri interne a strâns un singur punct. Viitorul s-a desprins după nicio jumătate de joc, golurile fiind marcate de Vaida (2) și I. Cociș (28), diferență cu care s-a intrat la vestiare. La reluare, C. Diaconu (75) a redus diferența dar nu a fost îndeajuns pentru nou-venita în Liga a 4-a ce a avut trei deplasări (toate înfrângeri) în aceste 4 runde.

Spicul Daia Română – Viitorul Sântimbru 0-3 (0-2)

Imprevizibila formație din Galtiu a furnizat surpriza rundei: 3-0 la Daia Română, împotriva fostului lider ce avea maximum de puncte după 4 partide. A fost un meci al orgoliilor în condițiile în care antrenorul gazdelor Ștefan Fogoroși a colaborat cu familia Hulea în Liga a 3-a, ediția trecută, la Industria, despărțirea producându-se după o gluimă deloc gustată, de 1 aprilie. Defensiva dăiană, cea mai bună a eșalonului până la ora acestui meci, învinsă o singură dată, în prima rundă, cu Energia Săsciori, a fost răpusă de reușitele lui Biro (22), Cos. Olălău (41) și Mucea (88). Viitorul Sântimbur venea după trei eșecuri, însă a câștigat pe un teren greu și a schimbat liderul, CS Universitatea prelunând șefia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea