Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Ocna Mureș – Avântul Reghin 0-1 (0-0), la al doilea meci consecutiv acasă pentru ocnamureşeni / „Soda dragă” cu ocaziile, reghinenii cu… golul şi victoria

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După 2-1 cu Sticla Arieșul Turda, CS Ocna Mureș a disputat al doilea joc consecutiv acasă, cu Avântul Reghin, în etapa a 2-a a Seriei a 9-a a Ligii a 3-a, pierzând la limită, scor 0-1 (0-0).

A marcat: S. Chirilă (73).

„Alb-albaştrii” s-au recunoscut învinşi la capătul unei dispute în care au fost vioara întâi, cel puţin până la primirea golului care s-a dovedit decisiv în stabilirea rezultatului final.

În startul disputei, reghineanul C. Chirilă a trimis peste poartă de la marginea careului, dintr-o poziţie extrem de favorabilă (6). Amfitrionii s-au dezmorţit, iar Tegbo a zguduit transversala porţii lui Bucin după ce a recuperat o minge în careul advers (14). Acelaşi Tegbo a inventat o diagonală de 30 de metri care l-a pus pe Ceaca în postura de a încerca să înscrie la colţul lung de la marginea careului, lateral dreapta, pe lângă portarul vizitatorilor, ieşit în întâmpinarea sa, dar, ca din senin, a apărut o deviere, astfel că mingea s-a dus agonizant pe lângă bara din dreapta lui Bucin (16).

În replică, C. Chirilă a expediat un şut slab din poziţie bună, execuţia sa fiind pradă uşoară pentru portarul E. Mihail (18). În minutul 38, Guţ a recuperat o minge din picioarele unui adversar la marginea careului mare, a şutat, însă nu a izbutit să-l suprindă pe portarul Avântului.

*Două goluri anulate echipei din Ocna Mureş!

Au urmat două goluri anulate ocnamureşenilor. De fiecare dată, în minutele 45+1 şi 50, cel care a trimis mingea în poarta adversă a fost Cioară, reuşitele sale fiind anulate pentru osfaid, în primul caz după multe parlamentări.

După şutul peste poartă de la marginea careului al lui Ceaca (52) jocul a intrat într-o perioadă secetoasă din punct de vedere al oportunităţilor. Ca o lovitură de ciocan a căzut, pe acest fond, unicul gol al partidei. S. Chirilă a finalizat cu o execuţie spectaculoasă, din interiorul careului, care l-a lăsat fără replică pe portarul E. Mihail (73).

După gol, reghinenii au reuşit să conserve rezultatul, profitând şi de scăderea evidentă a forţei ofensive a gazdelor. Ocnamureşenii au suferit astfel prima înfrângere din noua ediţie a întrecerii fotbalistice din eşalonul terţ.

Echipe:

CS Ocna Mureş: E. Mihail – Cunţan, Haiduc, Cioplântă, Al. Kiraly, Căt. Creţ, Guţ/cpt, Socaci, Tegbo, Ceaca, Cioară. Au mai jucat: Neşan, Cl. Coltor. Pe bancă: An. Anghel – Ov. Truţă, Pintilie, Cl. Marcu, Casian, Hetea, Frențiu. Antrenor Paul Ciucă – principal, Romeo Arinar – secund

Avântul Reghin: Bucin / cpt. – Bugnar, Suciu, Hasnaş, Harko, Şerbănaţi, S. Chirilă, Vrabie, Murar, Popa, C. Chirilă. Au mai jucat: R. Moldovan, Sămărghiţan. Pe bancă: Csegedi – M. Pop, Toth, Nimrod. Antrenor Vilmos Stoica – principal

Arbitri: Marius Nechita Chioran – P. Cîmpeanu, A. Revnic (toţi din Cluj Napoca);  Observatori:  D. Ciocănea (Sibiu), C. Mardan (Făgăraș)

foto: arhivă

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea