Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș – Avântul Reghin 0-1 (0-0), la al doilea meci consecutiv acasă pentru ocnamureşeni / „Soda dragă” cu ocaziile, reghinenii cu… golul şi victoria

Dan HENEGAR

Publicat

în

După 2-1 cu Sticla Arieșul Turda, CS Ocna Mureș a disputat al doilea joc consecutiv acasă, cu Avântul Reghin, în etapa a 2-a a Seriei a 9-a a Ligii a 3-a, pierzând la limită, scor 0-1 (0-0).

A marcat: S. Chirilă (73).

„Alb-albaştrii” s-au recunoscut învinşi la capătul unei dispute în care au fost vioara întâi, cel puţin până la primirea golului care s-a dovedit decisiv în stabilirea rezultatului final.

În startul disputei, reghineanul C. Chirilă a trimis peste poartă de la marginea careului, dintr-o poziţie extrem de favorabilă (6). Amfitrionii s-au dezmorţit, iar Tegbo a zguduit transversala porţii lui Bucin după ce a recuperat o minge în careul advers (14). Acelaşi Tegbo a inventat o diagonală de 30 de metri care l-a pus pe Ceaca în postura de a încerca să înscrie la colţul lung de la marginea careului, lateral dreapta, pe lângă portarul vizitatorilor, ieşit în întâmpinarea sa, dar, ca din senin, a apărut o deviere, astfel că mingea s-a dus agonizant pe lângă bara din dreapta lui Bucin (16).

În replică, C. Chirilă a expediat un şut slab din poziţie bună, execuţia sa fiind pradă uşoară pentru portarul E. Mihail (18). În minutul 38, Guţ a recuperat o minge din picioarele unui adversar la marginea careului mare, a şutat, însă nu a izbutit să-l suprindă pe portarul Avântului.

*Două goluri anulate echipei din Ocna Mureş!

Au urmat două goluri anulate ocnamureşenilor. De fiecare dată, în minutele 45+1 şi 50, cel care a trimis mingea în poarta adversă a fost Cioară, reuşitele sale fiind anulate pentru osfaid, în primul caz după multe parlamentări.

După şutul peste poartă de la marginea careului al lui Ceaca (52) jocul a intrat într-o perioadă secetoasă din punct de vedere al oportunităţilor. Ca o lovitură de ciocan a căzut, pe acest fond, unicul gol al partidei. S. Chirilă a finalizat cu o execuţie spectaculoasă, din interiorul careului, care l-a lăsat fără replică pe portarul E. Mihail (73).

După gol, reghinenii au reuşit să conserve rezultatul, profitând şi de scăderea evidentă a forţei ofensive a gazdelor. Ocnamureşenii au suferit astfel prima înfrângere din noua ediţie a întrecerii fotbalistice din eşalonul terţ.

Echipe:

CS Ocna Mureş: E. Mihail – Cunţan, Haiduc, Cioplântă, Al. Kiraly, Căt. Creţ, Guţ/cpt, Socaci, Tegbo, Ceaca, Cioară. Au mai jucat: Neşan, Cl. Coltor. Pe bancă: An. Anghel – Ov. Truţă, Pintilie, Cl. Marcu, Casian, Hetea, Frențiu. Antrenor Paul Ciucă – principal, Romeo Arinar – secund

Avântul Reghin: Bucin / cpt. – Bugnar, Suciu, Hasnaş, Harko, Şerbănaţi, S. Chirilă, Vrabie, Murar, Popa, C. Chirilă. Au mai jucat: R. Moldovan, Sămărghiţan. Pe bancă: Csegedi – M. Pop, Toth, Nimrod. Antrenor Vilmos Stoica – principal

Arbitri: Marius Nechita Chioran – P. Cîmpeanu, A. Revnic (toţi din Cluj Napoca);  Observatori:  D. Ciocănea (Sibiu), C. Mardan (Făgăraș)

foto: arhivă

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea