Rămâi conectat

Actualitate

Directorul general al Pfizer: „Este probabil să apară o variantă de Covid rezistentă la vaccin”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albert Bourla a declarat pentru Fox News că este „probabil” să apară în cele din urmă o variantă de coronavirus rezistentă la vaccin.

„De fiecare dată când apare o variantă în lume, oamenii de ştiinţă o cercetează pentru a vedea dacă această variantă poate evita protecţia oferită de vaccinul nostru. Nu am identificat încă una, dar credem că este probabil să apară”, a spus Bourla, informează Mediafax.

Acesta a adăugat că Pfizer ar putea produce noi versiuni ale vaccinului său pentru a combate o astfel de variantă în termen de trei luni de la descoperirea sa.

„Am construit un proces care, în termen de 95 de zile din ziua în care identificăm o variantă ca fiind o variantă de îngrijorare, vom putea avea un vaccin împotriva acesteia”, a spus Bourla.

Experţii avertizează că rate mai mari de circulaţie şi transmitere a virusului creează „mai multe oportunităţi pentru apariţia de noi mutaţii”.

Şansa ca o astfel de variantă să apară scade odată cu creşterea ratei de vaccinare.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea