Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă: TREI candidați, eliminați, din cadrul probei obligatorii a profilului

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă: TREI candidați, eliminați, din cadrul probei obligatorii a profilului

În cadrul probei obligatorie a profilului, matematică, respectiv istorie, în cadrul sesiunii de toamnă a Bacalaureatului 2021, trei candidați au fost elimintați pentru fraudă sau tentativă de fraudă, iar 57 au fost absenți.

La proba obligatorie a profilului (matematică/istorie) din cadrul examenului național de bacalaureat (sesiunea august – septembrie 2021), desfășurată astăzi, 17 august, în județul Alba au participat 232 de candidați din 289 înscriși.

Nu s-au prezentat 57 de candidați, în timp ce 3 candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Celelalte probe se vor desfășura conform următorului calendar:
• 18 august 2021 Proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d) – proba scrisă
• 19 august 2021 Limba și literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă

Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 31 august 2021 (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 12-18.

La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD).

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (1-3 septembrie), vor fi comunicate sâmbătă, 3 septembrie 2021.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea