Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Începe asfaltarea pe strada Carpenului din Pâclișa: Investiție de peste 4.300.000 lei pentru aproape 1,5 km de drum

Ziarul Unirea

Publicat

în

În aceste zile încep lucrările de pregătire a drumului, în vederea asfaltării, pe strada Carpenului, cartierul Pâclișa din municipiul Alba Iulia. Contractul de execuție are o valoare de peste 4.300.000 lei și are ca termen de finalizare luna mai a anului viitor.

„Cu toții știm că lucrurile nu se pot face peste noapte, dar nu se fac nici de la sine…Orice lucrări de investiții în infrastructură produc mult disconfort, iar Alba Iulia este un oraș care uneori a pierdut bătălia cu timpul, nervii și frustrarea celor care au văzut că lucrările se desfășurau, uneori, greoi. Lucrăm pe foarte multe fronturi pentru a recupera timpul pierdut în ultimii ani și sper ca în viitor să putem recupera inclusiv din frustrările dumneavoastră, punând în loc încrederea că lucrurile încep să se miște.

În aceste zile începem lucrările de pregătire a drumului, în vederea asfaltării, pe strada Carpenului din Pâclișa, lucrare realizată de societatea NEWAMPORT SWA CORP. WASHINGTON sucursala Cluj Napoca, valoarea contractului de execuție fiind de 4.352.334,67 lei.

Aici se intervine în cadrul contractului de lucrări pentru realizarea infrastructurii drumului, după finalizarea lucrărilor de înlocuire a conductelor de distribuție gaze naturale, care se desfășoară pe același sector de drum și a introducerii canalizării, lucrări desfășurate de către Apa CTTA si E-on gaz. Este vorba de aproape 1,5 km de drum, cu o lățime a carosabilului de 6,00m și 2 trotuare pietonale de câte 1,00m. De asemenea, este vorba de 46 de stâlpi de iluminat, iar podul peste valea Pâclișei în lungime de 6,00m este deja finalizat. Acest obiectiv este realizat cu finanțare din bugetul local.

Știu că orice lucrare de infrastructură este un test de stres, de disconfort și de nemulțumiri, însă este singurul mod în care acest gen de lucrări se pot efectua. Termenul final de execuție al tuturor lucrărilor este luna mai 2022.

Sunt convins însă că la final, toți ne vom bucura de fiecare mică bătălie pe care o câștigăm pentru modernizarea și dezvoltarea orașului nostru!” a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 62.000 lei și 10 permise reținute în ultimele două zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 62.000 lei și 10 permise reținute în ultimele două zile În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea