Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | Imagini în PREMIERĂ cu nodul rutier Sebeș pe timp de noapte, după inaugurare

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO | Imagini în PREMIERĂ cu nodul rutier Sebeș pe timp de noapte, după inaugurare

Nodul rutier Sebeș a fost deschis complet traficului rutier, în cursul zilei de joi. După ce în data de 15 iulie au fost deschise bretele 1 și 2, cele ce asigură traficul în relația Deva – Turda, respectiv Turda – Deva, într-un final au fost deschise și bretele dinspre Sibiu.

Ieri, în jurul orei 12:00 a început inspecția pe cele două bretele ( 1 și 2 ), iar în urma acesteia autoritățiile : Poliția Rutieră și CNAIR, au decis să deschidă traficul.

Chiar dacă a durat ani de zile finalizarea nodului rutier Sebeș și deschiderea completă a acesta va asigura fluidizarea traficului la conexiunea dintre autostrăzile A10 și A1 precum și cu DN1 prin nodurile deja existente la Lancrăm.

YouTube video

Breteaua 1

Asigură relaţia Turda – Oraştie, are 2 benzi pe sens şi supratraversează breteaua 3 şi CF 210 printr-un singur pasaj superior.

Breteaua 2

Asigură legătura Oraştie – Turda, are 2 benzi pe sens şi supratraversează breteaua 3 şi CF 210, precum şi Autostrada A1, sector Sibiu-Oraştie, printr-un singur pasaj superior.

Breteaua 3

Asigură direcţia Turda – Sibiu, ea subtraversează bretele 1 şi 2 şi se află în aproprierea CF210. În aproprierea km 1+332,75 din breteaua numărul 3 se desprinde breteaua 5, care se racordază la intersecţia giratorie dispusă în partea de Sud faţă de A1, din cadrul nodului rutier existent Lancram, pentru asigurarea relaţiei directe de Trafic Turda-DN1. Breteaua 3 este proiectată pentru o viteză de 80 km/h.

Breteaua 4

Asigură relaţia Sibiu – Turda, are 2 benzi pe sens şi traversează împreună cu breteaua 3 Râul Sebeş, DN1 şi bretelele Nodului Rutier Lancrăm.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Se oferă recompensă pentru informații care duc la găsirea ei. Yukanna este o cățelusă Golden Retriever, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea