Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști pentru tâlhărie. Ar fi folosit violența pentru a fura un telefon mobil și 30 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști pentru tâlhărie. Ar fi folosit violența pentru a fura un telefon mobil și 30 de lei

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din municipiul Alba Iulia a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de tâlhărie. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 12 iulie 2021, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către un bărbat, de 48 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în seara zilei de 11 iulie, a fost victima unei infracțiuni.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliție Municipiului Alba Iulia, a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din Alba Iulia, care, în jurul orei 21,00, ar fi abordat victima în fața blocului în care aceasta locuiește și, folosind violența, ar fi deposedat-o de un telefon mobil, în valoare de 2.500 de lei și de suma de 30 de lei.

Față de bărbatul bănuit de tâlhărie, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 13 iulie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate remarcabile pentru ISU Alba: Popa Ioan și Avram Mihai au obținut locul I, la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”

Bera Larisa

Publicat

în

Rezultate remarcabile pentru ISU Alba: Popa Ioan și Avram Mihai au obținut locul I, la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier” Patru pompieri din cadrul ISU Alba au participat în cursul acestor zile la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”, care a reunit aproape 100 de salvatori militari din 28 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea