Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș și-a pierdut căpitanul până anul viitor! Tudor Cristea, accidentare gravă și intervenție chirurgicală

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mijlocașul Tudor Cristea (25 de ani), cel mai vechi echipier al formației CS Ocna Mureș, a suferit o accidentare gravă la genunchiul piciorului drept și este nevoie de o intervenție chirurgicală care-l va ține departe de gazon până în primăvara anului viitor!

Evenimentul nefericit s-au produs la Iernut, în manșa retur a barajului cu campioana județului Mureș, în data de 23 mai, meci câștigat de CS Ocna Mureș cu scorul de 5-4. La o fază produsă în actul secund, când zarurile erau deja aruncate, Tudor Cristea s-a accidentat la un duel aerian nefericit, asta după ce a refuzat să fie înlocuit la pauză. Verdictul a fost unul dur: ruptură parțială a ligamentului încrucișat la genunchiul piciorului drept. La mijlocul acestei luni, fotbalistul “alb-albastru” va efectua un examen medical la Cluj-Napoca și în funcție de verdict va fi programată și operația. Perioada de indisponibilitate este estimată la 6 – 8 luni de zile, situație în care revenirea pe gazon este anticipată pentru martie 2022, totul depinzând de recuperarea post-operatorie.

“La o minge lungă am sărit la cap cu un adversar. Am fost împins în aer, am căzut rău și piciorul s-a îndoit sub mine”, a dezvăluit Tudor Cristea.

Cu 21 de reușite, Tudor Cristea a fost golgheterul formației din orașul natal acum două sezoane, în anul promovării pe a treia scenă, iar în campionatul trecut a punctat în 5 rânduri, fiind al doilea marcator a trupei pregătite de Gabriel Cotoară. Cu excepția a 2 ani petrecuți la echipa de juniori a ISCT, întreaga-i carieră s-a legat de “Soda dragă”, (mai bine de 15 ani) fiind și purtătorul banderolei de căpitan de echipă (pe care în returul precedent a împărțit-o cu Marian Guț).

“Sunt lucruri pe care nu poți să le controlezi. Până în prezent nu am avut parte de o asemenea accidentare cruntă, cel mult a fost vorba despre o întindere de ligamente”, a explicat jucătorul exponențial al grupării de orașul salin, preluată de curând de antrenorul Paul Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Vineri, 16 august, se inaugurează Baza Sportivă de Tip I de la Zlatna-Pătrângeni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Vineri, 16 august, se inaugurează Baza Sportivă de Tip I de la Zlatna-Pătrângeni La finele săptămânii, se inaugurează o nouă Bază Sportivă de Tip I, aceea de la Zlatna-Pătrângeni, prima de acest gen din Munții Apuseni. Astfel, județul Alba se bucură în ultimul an de cinci noi asemenea baze sportive finalizate la Alba Iulia („Micești”), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea