Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Actorul Pavel Bartoș, prezent la Alba Iulia Music & Film Festival 2021: „Mulțumesc Alba Iulia pentru primire”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cunoscutul actor Pavel Bartoș s-a aflat vineri, 2 iulie, la cea de-a IX-a festivalului Alba Iulia Music & Film Festival, unde a deschis ediția cu scurtmetrajul „Romanian Tradition”.

„Mă bucur că ne întoarcem la normalitate și că se organizează un astfel de festival la Alba Iulia, mă bucur că al meu scurtmetraj a venit aici și atât de multă lume se uită la el.

Ce să zic? Nu pot decât să fiu fericit și mulțumesc Alba Iulia pentru primire”, a transmis îndrăgitul Pavel Bartoș.

YouTube video

Actorul Pavel Bartoș a deschis cea de a IX-a ediție a AIMFF cu Romanian Tradition, o comedie bazată pe o întâmplare reală, petrecută la o nuntă sătească. Debutul său regizoral portretizează povestea a doi studenți care, în încercarea de a respecta toate tradițiile românești de la nuntă, transformă evenimentul într-un adevărat dezastru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Accident MORTAL pe DN 1, vineri noaptea: Două persoane au DECEDAT după ce un TIR a intrat pe contrasens și a lovit în plin o mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL pe DN 1, vineri noaptea: Două persoane au DECEDAT după ce un TIR a intrat pe contrasens și a lovit în plin o mașină Două persoane au murit și trei au fost rănite în urma unui accident grav petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă în județul Sibiu. Un TIR a intrat pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea