Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| ACCIDENT RUTIER în lanț pe DN1, lângă Sântimbru: Două persoane, duse la SPITAL, după ce trei mașini s-au ciocnit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, 22 iunie, lângă Sântimbru, în jurul orei 14:30, unde mai multe autovehicule au intrat în coliziune.

Potrivit IPJ Alba, traficul este îngreunat pe DN 1, km. 388, în dreptul localității Sântimbru, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule.

Din primele date, ar fi vorba de coliziuni față – spate.

Este posibil ca o persoană să fi suferit leziuni ușoare. Echipajele de poliție, prezente la fața locului, actionează pentru dirijarea și fluidizarea traficului.

UPDATE IPJ Alba: La data de 22 iunie 2021, în jurul orei 14.00, pe DN 1, în dreptul localității Sântimbru, o femeie de 39 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 30 de ani, din Abrud. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-o altă autoutilitară, condusă de un tânăr de 29 de ani, din Sebeș.

În urma accidentului, conducătoarea primei autoutilitare, o femeie, de 27 de ani, pasageră în autoturism și conducătorul celei de-a doua autoutilitare, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea