Rămâi conectat

Ştirea zilei

Maidanezii din Cugir vor ajunge la adăpost

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Afirmaţia aparţine primarului Adrian Teban, care i-a asigurat pe aleşii locali din Cugir că, în cel mai scurt timp, va scăpa localitatea de câinii comunitari.
Edilul şef al Cugirului a precizat că a purtat negocieri cu conducerea Primăriei din Simeria (Hunedoara) pentru ca în adăpostul amenajat în această localitate să fie primiţi şi câinii vagabonzi de pe raza oraşului Cugir. Asociate într-un proiect comun, localităţile Deva, Hunedoara şi Simeria au construit în urmă cu aproape trei ani o locaţie în care patrupedele ajunse în adăpost sunt sterilizate, deparazitate, hrănite şi marcate cu culori diferite funcţie de oraşul de unde provin. Un demers aşadar ce va fi salutat de cugireni, având în vedere că în ultima vreme maidanezii s-au înmulţit alarmant, haitele ce hălăduiesc prin oraş devenind un pericol tot mai mare pentru populaţie, în special pentru copii. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

S-a stins din viață profesorul Pienar Traian, o persoană emblematică pentru comunitatea din Vințu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a stins din viață profesorul Pienar Traian, o persoană emblematică pentru comunitatea din Vințu de Jos Luni, 01 iulie 2024, s-a stins din viață, profesorul Pienar Traian din Vințu de Jos, o persoană emblematică pentru comunitatea locală a comunei. ”Ne cedează sufletele rând pe rând, iar noi cei ce izbăvim, rămânem în această lume tot […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea