Rămâi conectat

Politică Administrație

Prefectul Nicolae Albu, despre plângerea penală depusă de senatorul Călin Matieș: „M-a „amenințat” în repetate rânduri cu privire la aceste aspecte. Să lăsăm instituțiile abilitate să se pronunțe”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urma apariției în spațiul public a informației că senatorul PSD Călin Mătieș a depus o plângere penală pentru abuz în serviciu la adresa prefectului de Alba, Nicolae Albu a făcut următoarele precizări.

„Referitor la plângerea penală formulată de dl. Matieș, vă pot spune că am fost întrebat de mai multe persoane cum comentez acest aspect.

Nu cunosc detalii pentru că nu urmăresc comunicările facute de diferite persoane pe paginile lor de pe rețelele de socializare și prefer să iau informațiile din surse oficiale.

Totuși, referitor la acest subiect, vă spun că demersul domnului senator PSD nu reprezintă o surpriză deoarece m-a „amenințat” în repetate rânduri (inclusiv în conferința de presă organizată) cu privire la aceste aspecte.

Fiecare cetățean are dreptul să facă astfel de demersuri atunci când consideră că s-a încălcat legea.

Așadar, să lăsăm instituțiile abilitate să se pronunțe cu privire la cele sesizate, iar dacă mi se vor solicita lămuriri din partea acestora, voi răspunde cu celeritate pentru că, din punctul meu de vedere, legislația a fost respectată întocmai”, a transmis Nicolae Albu, prefectul județului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea