Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| PSD Alba: Solicităm scăderea prețului la gunoiul menajer în toate localitățile din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii județeni ai PSD solicită scăderea prețului la gunoiul menajer în toate localitățile din județul Alba, odată cu redeschiderea depozitului ecologic de gunoi de la Galda de Jos, în contextul în care creșterile masive din ultimii ani s-au realizat ca urmare a transportării acestuia la depozite din alte județe.

Depozitul ecologic de la Galda de Jos, deschis săptămâna trecută, trebuia să fie funcțional din anul 2015, odată cu închiderea gropii neconforme de la Pârâul Iovului, însă acest lucru nu s-a întâmplat din cauza unor erori administrative din partea conducerii Consiliului Județean.

După 6 ani în care simpli cetățeni, micile firme, marile companii și instituțiile publice au fost nevoiți să suporte creșterile succesive de tarife cauzate de costurile de transport în diferite județe și taxele impuse de administratorii depozitelor de gunoi, este momentul ca prețul la gunoiul menajer să scadă în toate localitățile din județ.

Astfel, consilierii județeni ai PSD Alba solicită scăderea prețului pentru serviciile de salubritate, ținându-se cont de cuantumul acestuia în anul 2015, dar și de indexarea tarifelor cu rata inflației.

Deschiderea tardivă a gropii ecologice de la Galda de Jos a fost un eșec al administrației județene conduse de PNL care a afectat toate familiile din Alba. Pentru îndreptarea parțială a acestei situații, PSD propune scăderea tarifelor serviciilor de salubritate în toate localitățile.

Consilierii județeni ai PSD Alba,
Marcela Dărămuș;
Corneliu Mureșan;
Marcel Oțoiu;
Ioan Matei;
Laurențiu Crișan;
Petru Dragosin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Gheorghe Valentin Rotar, cel mai performant primar din Alba, și-a depus candidatura pentru un nou mandat pentru primăria Blaj. Lista consilierilor locali

Bogdan Ilea

Publicat

în

Gheorghe Valentin Rotar, cel mai performant primar din Alba, și-a depus candidatura pentru un nou mandat pentru primăria Blaj. Lista consilierilor locali Gheorghe Valentin Rotar, cel mai performant primar din Alba, și-a depus candidatura pentru un nou mandat pentru primăria Blaj. „Azi, 24.04.2024, am înregistrat la Biroul electoral de circumscripție al municipiului Blaj candidatura pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea