Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Se trage cortina peste eșalonul terț | La Zlatna, Unirea Alba Iulia – CS Hunedoara, o partidă de vacanță

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, de la ora 15.00, Unirea Alba Iulia (locul șase, 23 de puncte) și CS Hunedoara (locul opt, 20 de puncte) se înfruntă, la Zlatna într-un meci de vacanță.

“Alb-negrii”, care în ultimele 8 luni au încasat un singur salariu, au primit vești bune dinspre Consiliul Local al municipiului Alba Iulia, fiindu-le alocată suma de 200.000 de lei, bani ce vor stinge din datoriile acumulate la nivel contractual. În toamnă, lângă furnale, s-a înregistrat o remiză într-un duel fratricid, în familia Dăscălescu, Daniel (secund al Hunedoarei) împotriva fratelui mai mic, uniristul Mihai.

Gruparea din Cetatea Marii Uniri, neînvinsă de 5 partide (trei remize consecutive), a visat la ultima treaptă a podiumului, însă acum mai speră doar să urce în ierarhie, până pe locul al 4-lea, cu o victorie (depinde însă și de rezultatul jocului Unirea Ungheni – Sticla Arieșul Turda), dar pot ajunge și pe opt, prin jocul rezultatelor.

Ne așteaptă o confruntare dificilă, cunoaștem valoarea adversarului inclusiv din jocurile de verificare directe. Totul depinde de noi, de modul cum ne vom motiva, de nivelul la care ne vom prezenta”, a spus Adrian Bicheși, antrenor care va miza pe tineri precum Dehelean, Bakcsi sau Sîntoma, în condițile în care Bîrdea și Haj sunt suspendați, iar P. Dani – răcit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia. *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea