Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Guvernul britanic va emite pașapoarte COVID: Noua măsură, discutată de către autorități cu reprezentații sectorului turistic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autoritățile britanice intenționează să vină în ajutorul cetățenilor cu un certificat care sa ateste că o persoană a fost imunizată, un „pașaport COVID”, în vederea vacanțelor din această vară.

În prezent, Regatul Unit interzice călătoriile în afara ţării, însă autorităţile au început o relaxare a măsurilor antiepidemice, care în principiu ar trebui să se încheie la sfârşitul lunii iunie, când nu vor mai exista restricţii anticoronavirus.

Planurile au fost discutate de funcţionari ai guvernului şi de reprezentanţi ai sectorului turistic

Regatul Unit a vaccinat deja persoanele de peste 50 de ani şi persoanele cele mai vulnerabile şi speră să-şi vaccineze întreaga populaţie adultă până la sfârşitul lunii iulie.

Guvernul analizează formatul „paşaportului COVID-19”, care ar putea fi în versiune digitală sau pe hârtie şi ar avea certificarea guvernului, ceea ce ar permite acceptarea acestui document de către autorităţile vamale din ţările de destinaţie.

Planurile – potrivit Daily Telegraph – au fost discutate recent de funcţionari ai guvernului şi de reprezentanţi ai sectorului turistic.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea