Rămâi conectat

Actualitate

Premierul Cîțu, despre vaccinarea anti-Covid-19 în zonele rurale: „Este nevoie de primar, de preot, de educator”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru a-i convinge pe oamenii din mediul rural să se vaccineze este nevoie de mobilizarea primarilor, a preoților, a educatorilor și a medicilor, a declarat, luni, premierul Florin Cîțu. Vaccinarea este singura soluție ca să revenim la viața normală, a precizat prim-ministrul.

Premierul Florin Cîțu le-a cerut românilor să participe la campania de vaccinare.

„Am pus toate capacitățile la dispoziție, până acum nu aveam vaccin, am înțeles, acum avem, trebuie să vrem să ne vaccinăm. Este singura soluție ca să revenim la viața normală. E bizar să-i ceri Guvernului să aibă o campanie de vaccinare de succes fără să ne implicăm, trebuie să ne implicăm cu toții”, a spus Florin Cîțu, luni seara, la Digi 24.

Premierul a fost întrebat dacă i se pare suspect faptul că România a ajuns la o capacitate de vaccinare zilnică de 115.000 de persoane, dar nu vaccinează mai mult de 80.000 de persoane. „Mi se pare puțin. O să am o discuție cu cei care administrează platforma de vaccinare”, a răspuns prim-ministrul.

În ceea ce privește campania de vaccinare în mediul rural, Florin Cîțu a dezvăluit faptul că a vorbit cu primarii liberali și că are nevoie de ajutorul preoților, al educatorilor și al medicilor.

„Am vorbit cu primarii PNL și cu președinții de CJ, cu tineretul liberal. E nevoie de primar și de preot în zonele rurale. Poate doctorul și educatorul, în funcție de comunitate. Și biserica ajută campania, eu așa știu. Voi avea o discuție cu cultele religioase”, a precizat Cîțu.

Sursa: alephnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea