Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Vacanță în Grecia 2021: Care sunt noile reguli pentru intrarea în țară, dispuse de către autoritățile elene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Regulile pentru intrarea în Grecia au fost modificate în dimineața zilei de 19 aprilie, fiind posibilă intrarea cu test PCR sau dovada vaccinării anti-Covid, dar și PLF-ul completat, arată DCNEWS.ro.

Astfel, din această dimineață, de la ora 06:00, se intră în Grecia cu test PCR sau dovada vaccinării anti-COVID (trebuie să fi trecut două săptămâni de la rapel), precum și cu PLF-ul completat. Noutatea este că nu se mai sta în carantină.

În continuare, se fac teste COVID aleatorii în vamă. Rămâne de văzut dacă vor fi noi schimbări, de săptămâna viitoare, cu atât mai mult cu cât sunt români care vor să-și petreacă Paștele în Grecia.

”Din 19 aprilie 2021, ora 6:00 până în 26 aprilie 2021 la 6:00, fără carantină la intrarea în Grecia a persoanelor din Uniunea Europeană, Serbia, Israel, UK, USA și încă din câteva țări, cu respectarea tuturor măsurilor/ restricțiilor împotriva COVID 19 în vigoare în Grecia. Acces cu test PCR sau vaccin complet (14 zile de la rapel) și PLF completat pe travel.gov.gr.

Test rapid aleatoriu în vamă, cu așteptarea rezultatului la locul declarat in PLF. Acces rutier prin vama Promachonas și se deschide și Makaza Nymphaeia (orele 7.00 – 23.00) Sursa: Monitorul oficial Elen.” scrie Forum Grecia.

Sursa: DCNEWS.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Anvelopele de iarnă: Când se montează și ce amendă riscă șoferii care circulă cu cauciucuri necorespunzătoare. Prevederile Codului Rutier

Ziarul Unirea

Publicat

în

Anvelopele de iarnă: Când se montează și ce amendă riscă șoferii care circulă cu cauciucuri necorespunzătoare. Prevederile Codului Rutier Când se montează anvelopele de iarnă? Este întrebarea pe care mulți șoferi și-au adresat-o, de-a lungul timpului, mai ales în perioada când se apropia sezonul rece. Autoturismele trebuie să aibă cauciucuri potrivite sezonului, pentru a oferi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea