Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

DOLIU în Baroul Alba: Reputata avocată Savu Evelina Carmencita s-a stins din viață

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Avocata Savu Evelina Carmencita s-a stins din viață lăsând în urmă mult regret și tristețe atât familiei cât și apropiaților.

Începand cu anul 1972 a intrat în avocatură, profesie pe care a continuat-o cu profesionalism și implicare până la finalul vieții. Din anul 2004 până în prezent a fost consilier al Casei de Asigurări a Avocaților din România Filiala Alba. Din anul 2014 până în prezent a îndeplinit și funcția de vicepreședinte al Casei de Asigurări a Avocaților.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Colegii din Baroul Alba aduc un ultim omagiu si deplang incetarea din viata a celei care a fost SAVU EVELINA CARMENCITA , avocat de exceptie si o colega minunata, plina de bunatate si spirit de intrajutorare. A oferit profesiei totul si a lasat in urma un nume pe care ireversibilul sfarsit al vietii il sculpteaza pentru eternitate. Un nume, o colega si un om pe care nu-l vom uita niciodata”, este mesajul de condoleanțe transmis de către Baroul Alba.

„Consiliul Casei de Asigurări a Avocaților din România Filiala Alba împreună cu membrii acestuia deplâng dispariția fulgerătoare din viață, a celei care a fost consilier avocat SAVU EVELINA CARMENCITA și suntem alături de colega noastră, avocat SAVU MIHAELA și de familia îndurerată! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Casei de Asigurări a Avocaților din România Filiala Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea