Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

DOLIU în Baroul Alba: Reputata avocată Savu Evelina Carmencita s-a stins din viață

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Avocata Savu Evelina Carmencita s-a stins din viață lăsând în urmă mult regret și tristețe atât familiei cât și apropiaților.

Începand cu anul 1972 a intrat în avocatură, profesie pe care a continuat-o cu profesionalism și implicare până la finalul vieții. Din anul 2004 până în prezent a fost consilier al Casei de Asigurări a Avocaților din România Filiala Alba. Din anul 2014 până în prezent a îndeplinit și funcția de vicepreședinte al Casei de Asigurări a Avocaților.

„Colegii din Baroul Alba aduc un ultim omagiu si deplang incetarea din viata a celei care a fost SAVU EVELINA CARMENCITA , avocat de exceptie si o colega minunata, plina de bunatate si spirit de intrajutorare. A oferit profesiei totul si a lasat in urma un nume pe care ireversibilul sfarsit al vietii il sculpteaza pentru eternitate. Un nume, o colega si un om pe care nu-l vom uita niciodata”, este mesajul de condoleanțe transmis de către Baroul Alba.

„Consiliul Casei de Asigurări a Avocaților din România Filiala Alba împreună cu membrii acestuia deplâng dispariția fulgerătoare din viață, a celei care a fost consilier avocat SAVU EVELINA CARMENCITA și suntem alături de colega noastră, avocat SAVU MIHAELA și de familia îndurerată! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Casei de Asigurări a Avocaților din România Filiala Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea