Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Gabriel Pleșa: Carantina NU ajută pe nimeni. Responsabilitatea, pe fiecare dintre NOI!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul orașului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a postat astăzi, 25 martie 2021, un mesaj pe pagina de facebook. Acesta îndeamnă oamenii să fie responsabili și să urmeze regulile impuse, pentru a trece cu bine de această perioadă.

”Nu am fost și nu voi fi, vreodată, adeptul soluțiilor radicale. De aceea, îi rog pe albaiulieni două lucruri: să respecte măsurile sanitare și să se programeze, în număr cât mai mare, la vaccinare. Dacă va fi nevoie, suntem pregătiți să deschidem, cel puțin, un nou centru, în funcție și de numărul de doze disponibile. Nu trebuie uitat că armele principale în lupta zilnică împotriva virusului sunt în „ranița” fiecăruia dintre noi: masca, dezinfectarea și respectarea măsurilor de distanțare socială. Iar noi, ca administrație locală, vom continua să-i sprijinim pe cei implicați în combaterea pandemiei. Fie că e vorba de DSP, spital sau diverse categorii de cetățeni.

Creșterea constantă a incidenței cazurilor de Covid-19 la Alba Iulia ne arată că solidaritatea și responsabilitatea sunt singurele opțiuni pe care le avem în clipa de față. În plus, pentru a-i susține pe cei care au nevoie reală de ajutor, Primăria Municipiului, prin Direcția de Asistență Socială și echipele de voluntari, este gata să livreze cumpărături și medicamente la domiciliu, la fel cum s-a întâmplat în perioada stării de urgență. De asemenea, Dispeceratul Primăriei Alba Iulia e pregătit să preia, în fiecare zi, apelurile celor care au nevoie de sprijin, la numărul de telefon 0258.819.462 sau pe whatsapp la numărul 0720.660.820.

În zilele următoare, vom demara și o campanie de conștientizare și informare a albaiulienilor, inclusiv pe canalele de comunicare online ale municipalității, pentru ca mesajul să ajungă la cât mai mulți dintre dumneavoastră.”- a declarat acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea