Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Volei Alba Blaj – „U” NTT Data Cluj 3-1 | Campioana României, victorie și… atât

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După două înfrângeri la rând, în manșa tur a finalei Cupei Challenge și în derby-ul cu CSM Târgoviște, Volei Alba Blaj a câștigat partida cu „U” NTT Data Cluj, scor 3-1 (22-25, 25-15, 25-15, 25-12), toate celei trei jocuri disputându-se la Tg. Mureș.

După un prim set în care au evoluat rezervele, adjudecat de clujence, Volei Alba Blaj a apelat la majoritatea titularelor pentru a scurta meciul și a îndepărta emoțiile, partida durând 92 de minute.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Contra penultimei clasate, o victorie fără prea multe satisfacții pentru echipa din „Mica Romă”, formație care miercuri, de la ora 14.00, la Istanbul, dispută returul cu Yesilyurt, pentru trofeul celei de-a treia întreceri continentale. În Divizia A1 mai sunt două jocuri, cu Știința Bacău și CSO Voluntari, în perioada 2-4 aprilie, la Bacău.

Antrenorul Darko Zakoc a odihnit jucătoarele din formula de bază, mizând pe o distribuție total schimbată, în care s-au regăsit tinerele Francesca Alupei și Ștefania Cheluță. Studentele au pus probleme în setul inaugural în care s-au distanțat la 3 puncte (11-8, 13-10, 15-12, 21-18, 23-20), spre enervarea antrenorului sârb, care a apelat la Antonjievic, Markovic sau Milenkovic, fiind chiar la un singur punct să-l câștige 24-20, lucru care l-au și reușit în cele din urmă, cu 25-22!

Au intrat Maja Aleksic și Ioana Baciu, iar situația a devenit alta lângă fileu, iar deținătoarea titlului a început să joace, adjudecându-și următoarele trei seturi: 25-12, 25-15, 25-18.

Volei Alba Blaj (antrenor Darko Zakoc): Reka Bleicher – un punct, Ramona Rus – două puncte, Jovana Kocić – un punct, Regan Hood Scott – 3 p, Francesca Alupei – 9 p, Ștefania Cheluță – 3 p; Ana Antonijević – 4 p, Bojana Čelić-Marković – 6 p, Maja Aleksić – 7 p, Ioana Baciu – 9 p, Bojana Milenković – 5 p; Irina Malkova, Silvija Popović (libero).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea