Rămâi conectat

Ştirea zilei

Au jefuit 4 automate de lapte din Alba Iulia: Doi minori si un bărbat de 33 de ani, REȚINUȚI de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei tineri, de 15, 17 și 33 de ani, primul din comuna Crăciunelu de Jos, iar ultimii doi din comuna Ighiu, care sunt bănuiți de furt și tentativă de furt, au fost reținuți de polițiști.

Polițiștii din Alba Iulia au reținut 3 tineri care sunt cercetați pentru furt și tentativă de furt. În noaptea de 9/10 martie ar fi sustras banii din 4 automate de lapte amplasate în diverse zone din Alba Iulia.

La data de 10 martie 2021, polițiștii de investigați criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 3 tineri, de 15, 17 și 33 de ani, primul din comuna Crăciunelu de Jos, iar ultimii doi din comuna Ighiu, care sunt bănuiți de furt și tentativă de furt.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că în noaptea de 09/10 martie 2021, ar fi distrus încuietorile a 4 dozatoare de lapte amplasate în diverse zone din municipiul Alba Iulia și au sustras sume cuprinse între 6 și 80 de lei. De asemenea, din cercetări a rezultat că cei 3 ar fi încercat să mai sustragă bani dintr-un alt aparat.

Prejudiciul total cauzat de către cei 3, prin faptul că au distrus dozatoarele de lapte și au sustras sumele de bani, se ridica la peste 5.000 de lei.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a tinerilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Accident MORTAL pe DN 1, vineri noaptea: Două persoane au DECEDAT după ce un TIR a intrat pe contrasens și a lovit în plin o mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL pe DN 1, vineri noaptea: Două persoane au DECEDAT după ce un TIR a intrat pe contrasens și a lovit în plin o mașină Două persoane au murit și trei au fost rănite în urma unui accident grav petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă în județul Sibiu. Un TIR a intrat pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea