Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Veteranul de război, Gheorghe Moga, a împlinit 98 de ani. A fost ”premiat” cu o diplomă aniversară din partea Colegiului Național Militar din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Veteranul de război, Gheorghe Moga, a împlinit 98 de ani. A fost ”premiat” cu o diplomă aniversară din partea Colegiului Național Militar din Alba Iulia.

,,Veteranul de război Gheorghe Moga a împlinit ieri venerabila vârstă de 98 de ani. Moș Gheorghe a primit cu bucurie urările de sănătate și „La mulți ani” din partea elevilor militari și o fotografie de la întâlnirea ce a avut loc în urmă cu un an.

La ceas aniversar, veteranul de război a fost vizitat de către doamna Petruța Pop, șeful Cercului Militar Alba Iulia, și domnul maior Cosmin Stan de la Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia care i-au oferit și o diplomă aniversară în semn de recunoștință și apreciere, revista colegiului militar „Inimi sub drapel” și un tort. Având aproape familia, veteranul de război a suflat emoționat în cele două lumânări aprinse de pe tort.
Veteranul de război Gheorghe Moga le-a mulţumit elevilor militari pentru urări şi gândurile bune şi le-a transmis un mesaj: „trebuie să ai credință în Dumnezeu, să nu faci rău la nimeni, gândindu-te la tine și să fii mulțumit cu ce ai!”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Născut pe 9 martie 1923, la Ghirbom, în județul Alba, Gheorghe Moga a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial pe frontul din Cehoslovacia, până în Munții Tatra, fiind în grupa de cercetare la cavalerie.

Acțiunea de ieri s-a înscris în proiectul de omagiere a veteranilor „Credință și patrie – Marturisiri ale veteranilor de război”, inițiat de Cercul Militar Alba Iulia.
Îi dorim venerabilului veteran multă sănătate și la mulți ani!”- a fost mesajul transmis pe pagina de facebook a Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea