Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

RECORD pentru țara noastră: România se află pe locul 2 în Europa și pe 7 în lume la vaccinarea anti-COVID cu ambele doze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Țara noastră se află pe locul 7 în lume în ceea ce privește vaccinarea cu ambele doze de vaccin anti-Covid, a anunțat vineri Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

Potrivit datelor CNCAV, preluate dintr-o analiză Bloomberg, România se situează pe locul 2 în Europa în ceea ce privește persoanele vaccinate cu ambele doze.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La nivel european, țara noastră se clasează pe locul 6 la mai mulți indicatori, precum numărul total de doze administrate, numărul de doze administrate raportat la 100 de persoane și media dozelor administrate zilnic (29.526 doze).

Loc 6- Total doze administrate;
Loc 6- Doze administrate raportat la 100 de persoane;
Loc 2- Persoane vaccinate cu ambele doze;
Loc 6- media dozelor administrate zilnic: 29.526 doze.

Mai mult de 225 de milioane de doze de vaccin au fost administrate în 100 de țări, conform celor mai recente estimări făcute de Bloomberg, fiind utilizate 6.07 milioane de doze pe zi la nivel global.

„România se află pe locul 7 în topul vaccinărilor împotriva COVID-19 cu ambele doze, la nivel global! (…) Mai mult de 225 de milioane de doze de vaccin au fost administrate în 100 de țări, conform celor mai recente estimări făcute de Bloomberg, fiind utilizate 6.07 milioane de doze pe zi la nivel global”, s-a transmis oficial pe pagina de Facebook Ro-Vaccinare.

Vaccinarea împotriva COVID-19 este cea mai amplă campanie de vaccinare din istorie, anunță CNCAV.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea