Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Sticla Arieșul Turda – CS Ocna Mureș 1-4 (1-3) | A patra victorie la rând, George Goronea – două goluri direct din corner!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CS Ocna Mureș a repurtat a 4-a victorie consecutivă în jocurile de verificare, 4-1 (3-1) în deplasare cu Sticla Arieșul Turda (colega din Seria a 9-a a Ligii a 3-a).

George Goronea, nou venitul în tabăra vizitatorilor, a fost protagonistul întâlnirii, cu două goluri, în minutele 4 și 20 direct din lovituri de la colțul terenului. Gazdele au reușit să egaleze în prima repriză, însă până la pauză a mai punctat T. Cristea (45+1), iar scorul final l-a stabilit Isac (junior de la Sănătatea Cluj), cu o reușită în minutul 79.

Un teren de toată jena, la limita impracticabilului, a fost gazda acestei confruntări amicale, în care putem vorbi despre orice, însă nu despre fotbal. De altfel, din pricina stării precare și a pericolului de accidentări, arbitrul a întrerupt partida în minutul 80.

CS Ocna Mureș: Angeru – Cunțan, Guț, C. Lazăr, Al. Kiraly – Frențiu, Socaci, G. Goronea, T. Cristea – M. Domșa, Cioară (în primul mitan); a doua repriză V. Ignat – Isac, Haiduc, Uță, Al. Kiraly – Guț, Vădan – Neșan, Socaci, Moise – Cioară; plus Decean (absenți Cl. Marcu, Tocu, Chișu – ultimul a început alergările)

A fost al 5-lea joc de verificare pentru gruparea ocnamureșeană, care săptămâna trecută nu a jucat întrucât amicalul cu Someșul Dej a fost anulat. În precedentele jocuri de verificare ocnamureșenii au repurtat trei succese consecutive, 3-2 cu Avântul Reghin, 4-0 cu Măgura Cisnădie și 2-1 cu Unirea Ungheni, primele jocuri amicale fiind în cadrul triunghiularului cu Sticla Arieșul Turda (2-2) și Viitorul Cluj (1-2).

CS Ocna Mureș mai întâlnește Gaz Metan Mediaș II (27 februarie) și Sticla Arieșul Turda (6 martie) – ultimul meci, pe teren propriu.

Sursa foto: CS Ocna Mureș (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea