Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Educației, după ce 244 de elevi şi 329 de angajaţi din educaţie au fost depistați cu COVID-19: „Cazurile de infectare sunt din perioada vacanței”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Educației, după ce 244 de elevi şi 329 de angajaţi din educaţie au fost depistați cu COVID-19: „Cazurile de infectare sunt din perioada vacanței”

Ministerul Educației a anunțat, în cursul zilei de joi, 11 februarie, că un număr de 244 de elevi și 329 de angajați din educație au fost confirmaţi cu COVID-19 de la reluarea cursurilor faţă în faţă, în perioada 8-11. Peste 170 de clase au activitatea suspendată din acest motiv.

Sorin Cîmpeanu spune că profesorii și elevii infectați nu au luat virusul din unitățile școlare, ci s-au infectat în alt mediu, pentru că perioada de incubație a virusului este de 5 zile.

”Orice caz îngrijorează, dar rata de infectare în rândul elevilor este de câteva ori mai mică decât în rândul populației. Raportul este de 1 la 10.000. Toate cazurile de infectare sunt din perioada vacanței. De acum încolo putem spune că pot fi de la școală, dacă ne luăm după perioada de incubație.

Așteptăm să facă premierul anunțul despre buget și vom discuta și noi.”, a spus Sorin Cîmpeanu la Antena 3.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Pensionarii cu dizabilităţi protestează, pensiile lor au fost drastic diminuate

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Pensii 2024: Pensionarii cu dizabilităţi protestează, pensiile lor au fost drastic diminuate Federaţia Consiliul Naţional al Dizabilităţii din România organizează protest în data de 16 septembrie, în intervalul orar 10 – 14, în faţa Guvernului României. Noile modificări legislative din Legea nr. 360/ 2023 anulează recunoaşterea unui stagiu de cotizare contributiv redus pentru persoanele cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea