Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Regulamentul de organizare a transportului de mărfuri și a circulației utilajelor în municipiul Alba lulia, lansat în consultare publică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 8 februarie, Regulamentul de organizare a transportului de mărfuri și a circulației utilajelor în municipiul Alba lulia a fost lansat în consultare publică.

Serviciul Administrare Drumuri și Utilități Publice din subordinea Consiliului Local al Municipiului Alba lulia, în conformitate cu prevederile art. 7 alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, informează publicul interesat cu privire la proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de organizare a transportului de mărfuri și a circulației utilajelor în municipiul Alba lulia.

Etapa de consultare a populației se desfășoară în perioada 08.02.2021 – 19.03.2021.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu privire la proiectul de hotărâre menționat se pot depune în scris, cu specificarea articolelor din proiect sau regulament la care se referă, a datei trimiterii și datelor de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba lulia din str. Calea Moților, nr. 5A, Camera 8 – Registratură, sau în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected], până la data de 19.03.2021, ora. 16.00.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la sediul Primăriei Municipiului Alba lulia sau pe site-ul instituției www.apulum.ro, secțiunea Consultare publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă Consilierul local Paul Victor Florea a fost în urmă cu două zile ”victima” unei trotinete condusă de un turist în Cetatea Alba Carolina. Din fericire, acesta s-a ales doar cu o vânătaie și o durere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea