Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 21 februarie 2021, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Meteorologii ANM au anunţat luni, 8 februarie 2021, cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele normale în această perioadă, până în data de 11 februarie, în majoritatea zonelor, apoi vremea se va răci brusc şi accentuat.

De asemenea, în Transilvania valorile termice din primele zile ale intervalului de prognoză vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, respectiv cu medii ale temperaturilor maxime de 11…12 grade şi ale celor minime de 1…4 grade.

Citește și: Cum va fi vremea în februarie 2021: Prognoza meteo de la ANM pentru perioada următoare

Apoi, vremea se va răci brusc şi semnificativ, astfel încât, între 12 şi 21 februarie, vremea va fi deosebit de rece, geroasă chiar în cursul nopţilor şi al dimineţilor şi se vor înregistra maxime diurne între -8 şi 0 grade şi minime nocturne între -15 şi -10 grade, în medie regională, cu cele mai ridicate valori abia spre finalul celor două săptămâni.

Ploi moderate cantitativ şi pe arii mai extinse se vor semnala pe 8, 9 şi 11 februarie, iar în restul intervalului de prognoză precipitaţiile vor fi pe arii restrânse şi, în general, slabe cantitativ.

Citește și: Cum va fi VREMEA pe 1 Martie și pe 8 Martie 2021. Prognoza meteo pentru intervalul următor, publicată de ANM

La munte, până în data de 11 februarie vremea va fi caldă cu maxime în medie cuprinse între 4 şi 6 grade şi minime medii de -2…0 grade. Apoi se va răci brusc şi accentuat, astfel încât perioada 12 – 17 februarie va fi geroasă, cu o medie a valorilor diurne de -14…-12 grade şi cu temperaturi medii nocturne ce se vor situa în general între -20 şi -16 grade.

Ulterior, în ultimele zile ale intervalului este posibilă o creştere uşoară şi treptată a regimului termic, spre maxime medii de -8…-6 grade şi minime de -14…-12 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată pe aproape întreg parcursul celor două săptămâni, dar în intervalul 8 – 11 februarie acestea vor fi mai frecvente şi în general moderate cantitativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Pensionarii cu dizabilităţi protestează, pensiile lor au fost drastic diminuate

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Pensii 2024: Pensionarii cu dizabilităţi protestează, pensiile lor au fost drastic diminuate Federaţia Consiliul Naţional al Dizabilităţii din România organizează protest în data de 16 septembrie, în intervalul orar 10 – 14, în faţa Guvernului României. Noile modificări legislative din Legea nr. 360/ 2023 anulează recunoaşterea unui stagiu de cotizare contributiv redus pentru persoanele cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea