Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Gest EMOȚIONANT al unui polițist sibian: A oferit o floare unei bunicuțe din Alba care vindea legume în piață

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un gest EMOȚIONANT a făcut un polițist sibian. Acesta a oferit o floare unei bunicuțe din Alba care vindea legume într-o piață din municipiu.

Așa cum ne-au obișnuit în ultimul timp, polițiștii din Sibiu au dat încă o data dovadă de umanitate. Cu toate că se aflau în Piața Cibin pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile de prevenire împotriva COVID-19, oamenii legii au ales să aplice doar avertismente în locul amenzilor, celor care nu purtau mască de protecție.

Citește și: VIDEO| Polițiștii din Sibiu au ”comis-o” din nou: Au deszăpezit luneta unui șofer din Alba în timp ce așteptau la semafor

Mai mult, echipajul de poliție care se afla vineri după amiaza în Piața Cibin din Sibiu pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile impuse de pandemie, au adus un zâmbet pe buzele mai multor persoane și le-au explicat sibienilor cât de important este să ținem cont de reguli în lupta cu virusul.

Cei doi polițiști prezenți vineri în piață sunt chiar protagoniștii videoclipului devenit viral pe rețelele de socializare, în care au luat parte la joaca cu zăpadă a unei fetițe cu mama acesteia și care au deszăpezit luneta unui șofer din Alba.

Citește și: VIDEO- INEDIT| Urmare a apelului la 112 a unor cetățeni indignații, polițiștii s-au luat la ”bătaie” cu bulgări de zăpadă cu câțiva copii!

Unul din aceștia, Dorin Mehedințiu are 31 de ani și este polițist în Sibiu. Vineri, în piață, a observat o bunicuță care vindea legume la o tarabă. Bărbatul a mers să cumpere o floare pe care, mai apoi, i-a dăruit-o. Gestul i-a înseninat ziua femeii, în vârstă de 78 de ani, care a venit tocmai de la Blaj, județul Alba, pentru a-și vinde marfa.

„Seamănă foarte tare cu bunica mea”, i-a zis Dorin colegului său. Femeia s-a speriat inițial când a văzut agentul, dar a rămas surprinsă când bărbatul i-a dat floarea și au stat chiar și de vorbă câteva minute.

De asemnea, polițiștii au oferit și banane unui copilaș care se afla în piață la momentul respectiv.

”Suntem polițiști, dar sub haina pe care o purtăm suntem oameni simpli care la rândul nostru avem copii, bunici și părinți de care trebuie să fim alături”, au spus polițiștii din Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Vasile Hârjoc a ajuns la Paris, la Jocurile Olimpice de Vară 2024: Atletul cugirean face turul Europei pe bicicletă și participă la diverse competiții pe traseu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vasile Hârjoc a ajuns la Paris, la Jocurile Olimpice de Vară 2024: Atletul cugirean face turul Europei pe bicicletă și participă la diverse competiții pe traseu Campionul național Vasile Hârjoc, +65 ani la maraton și deținător al mai multor recorduri naționale ale categoriei sale de vârstă și care face turul Europei pe bicicletă, a ajuns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea