Rămâi conectat

Actualitate

Florin Roman, deputat PNL Alba, paralelă acidă între fostul și actualul ministru al Sănătății: „Acum ne mor iar semenii in spitale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Florin Roman, deputat al PNL Alba, a făcut o comparație între fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, al cărui birou „a fost terenul” și actualul ministru, Vlad Voiculescu, susținând că „acum ne mor iar semenii in spitale”.

„Biroul lui a fost terenul. Cu spitale amenințate de COVID. Mai toate. Fără materiale, măști, mănuși și combinezoane. Practic, fără nimic. Aveam in schimb un OM!

A fost un ministru harnic. Chiar devotat. Nu și-a văzut familia o vreme îndelungată, deși are un copil mic. A suportat cu stoicism toate mojiciile pesediste. Și de la unii, care se visau miniștri!

Și li s-a împlinit! Unii au ajuns!

Acum ne mor iar semenii in spitale. Cu zile, cu ridicat din umeri din partea celor care cereau demisii. Și cu durere pentru noi!”, a transmis Florin Roman, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Pensionarii cu dizabilităţi protestează, pensiile lor au fost drastic diminuate

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Pensii 2024: Pensionarii cu dizabilităţi protestează, pensiile lor au fost drastic diminuate Federaţia Consiliul Naţional al Dizabilităţii din România organizează protest în data de 16 septembrie, în intervalul orar 10 – 14, în faţa Guvernului României. Noile modificări legislative din Legea nr. 360/ 2023 anulează recunoaşterea unui stagiu de cotizare contributiv redus pentru persoanele cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea