Rămâi conectat

Ştirea zilei

Au furat acumulatorii de pe două camioane şi trei tractoare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Lucrătorii Biroului de Poliţie Rurală Aiud împreună cu agenţii Postului de Poliţie Livezile au reuşit să prindă doi tineri care au furat în mai multe nopţi acumulatorii de pe două camioane şi trei tractoare pentru a-i vinde la un centru de colectare a deşeurilor feroase şi neferoase. B.I.P, de 19 ani şi O.C.D., de 17 ani, ambii din comuna Rădeşti, în noaptea de 6/7 februarie au sustras 4 acumulatori de pe două camioane parcate pe raza comunei Livezile. Acumulatorii i-au trasportat cu un autoturism condus de A.I., de 24 de ani, din Aiud şi i-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi.
În urma extinderii cercetărilor cei doi sunt suspectaţi şi că în noaptea de 3/4 februarie au furat acumulatori de pe două tractoare aparţinând unui cetăţean din localitatea Sâncrai. În noaptea de 6/7 februarie au mai furat un acumulator de pe tractor aparţinând unui cetăţean din comuna Hopârta. În aceeaşi noapte au mai furat o ţeavă din cupru din gospodăria unui cetăţean din comuna Livezile.
Faţă de cei 3 suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul, în valoare totală de 4.270 de lei a fost recuperat în proporţie de 90 % şi restituit păgubiţilor.(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui: Un motoclist este inconștient

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui: Un motoclist este inconștient Un accident rutier a avut loc marți, în jurul orei 14.00, pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui. Un motociclist este inconștient. Citește și: Accident MORTAL pe DN 14 B: Un biciclist a DECEDAT după ce a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea