Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Eminescu și copiii”, concurs de recitat poezii pentru preșcolarii grupelor mari ai grădinițelor din municipiu, organizat de Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 Alba Iulia invită preșcolarii grupelor mari ai grădinițelor din municipiu pentru a se întrece la un concurs de recitat în cinstea marelui poet Mihai Eminescu. Concursul va avea loc în online, în data de 20 ianuarie 2021 – data limită pentru trimiterea înregistrărilor video-audio cu recitarea poeziei.

”Ne bucurăm că am ajuns la cea de-a XVIII-a ediție a concursului local „Eminescu și copiii”, un concurs dedicat în cinstea celui mai mare poet român, Mihai Eminescu, după cum și titlul concursului îl poartă. Ținând cont de măsurile impuse de autorități, concursul se desfășoară online, astfel încât putem să fim siguri că nu se amână o ediție, iar preșcolarii și cadrele didactice sunt în siguranță.

Vor participa câte trei preșcolari din fiecare unitate cu personalitate juridică din municipiul Alba Iulia, iar cadrele didactice îndrumătoare vor trimite înregistrări cu momentul recitării către noi, coordonatorii concursului.

Concursul se jurizează de către doamna inspector pentru educație timpurie Loredana Stan, doamna scriitoare Elena Cristea și doamna director a Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 16 din Alba Iulia prof. Crinela Colceriu, punând accentul atât pe dicție și expresivitate, cât și pe mimică.

Astfel, le dorim preșcolarilor înscriși mult succes, iar cei mai buni să câștige!” au declarat organizatoarele evenimentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea