Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| Valeriu Gheorghiță a fost vaccinat anti-COVID-19: „Vaccinarea este măsura corectă, sigură și eficientă prin care noi putem să revenim la normalitate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colonel medic dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, a fost vaccinat marți dimineața, la la Centrul de vaccinare pentru COVID-19 amenajat în cadrul Ambulatoriului Integrat de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila”.

„Ne dorim ca toate vaccinurile să fie distribuite celor care au cea mai mare nevoie. Vaccinarea este măsura corectă, sigură și eficientă prin care noi putem doar împreună să revenim la normalitate. E timpul să reducem consecințele negative ale pandemiei, să limităm pierderile de vieți omenești, să limităm tragediile familiale.

Sunt sentimente de oboseală, de ezitare, de neîncredere. E firesc, suntem oameni cu toții, dar numai împreună putem să risipim virusul neîncrederii.E foarte important să fim încrezători, să avem încredere în sistemul medical, în progresul științific„, a spus Valeriu Gheorghiță după vaccinare.

CITEȘTE ȘI: 364 de persoane, VACCINATE anti-COVID în Alba, în prima zi a campaniei de imunizare. Câte doze a primit fiecare spital din județ

În România a început pe 27 decembrie campania de vaccinare anti-Covid, iar în primă fază sunt imunizați membrii personalului medical și ai unităților sociale. Până luni la ora 17.00 au fost vaccinate 25.508 de persoane, dintre care 47 au avut reacții adverse minore.

Sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea