Rămâi conectat

Actualitate

Când va începe plata pensiilor pentru luna ianuarie. În ce interval îşi vor primi pensionarii bani în restul anului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începând cu data de luni, 4 ianuarie, Poşta Română va începe distribuirea pensiilor pe această lună. În urmă cu câteva zile, reprezentanţii instituţiilor implicate au pus la punct un plan de acţiuni care să permită achitarea la timp a acestor drepturi aferente lunii ianuarie, anunță Antena3.

Având în vedere programul redus de sărbători, săptămâna trecută, ministrul Muncii a anunţat că, anul acesta, pensiile vor fi achitate la domiciliu către beneficiari, în intervalul 1-15 ale fiecărei luni.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Muncii despre recalcularea pensiilor: „Pensionarii au fost nedreptățiți și cred că acest subiect trebuie clarificat”

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a afirmat că a solicitat instituţiilor implicate să facă toate eforturile pentru a nu exista întârzieri în prima lună din an.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Intervenție a pompierilor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru îndepărtarea elementelor de construcție de pe acoperișul clădirii

Bera Larisa

Publicat

în

Intervenție a pompierilor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru îndepărtarea elementelor de construcție de pe acoperișul clădirii În urma unei furtuni puternice, care a avut loc luni 22 iulie, în jurul orei 16.00, autoscara din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia a fost mobilizată pentru a interveni la Universitatea „1 Decembrie 1918” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea