Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mircea Trifu: „Aroganța celor de la P.N.L. și U.S.R. este fără margini”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Trifu, președintele A.N.A și fost consilier local al municipiului Alba Iulia, face o radiografie a negocierilor care se duc între partide pentru constituirea unui guvern și a unei majorități parlamentare.

„După ce că românii nu i-au mai vrut la guvernare, fapt indiscutabil arătat clar de rezultatele alegerilor, ne explică ei acum, considerându-ne în continuare proștii lor, că ce să vezi..

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dreapta a câștigat.. Care dreapta?? Și care alianță??

Adică, mai pe înțelesul lui Rareș Bogdan, alianța P.N.L-P.D.L, respectiv rămășițele lui Băsescu cu ale lui Tăriceanu, împreună cu alianța dintre U.S.R. și PLUS, două chestii despre care nici fondatorii lor nu mai știu ce doctrine au, o amestecătură între urâtorii de ortodoxism, înțelegătorii de GAY, fanii DIGI TV și organizația aia socialistă pe care nici securitatea nu mai știe cine i-a pus-o în brațe lui Cioloș, deci toată amestecătura asta de răci cu ciocolată și vișine este ” dă dreapta”, cum ar spune Rareș Bogdan.

Și mai aflăm că A.U.R. este „nefrecventabil” și este frecventabil U.D.M.R-ul.. Nu frecventabil, sory, indezirabil.

Și în toată atmosfera asta negociază ei puterea în România, adică cine e premier, cine e șeful deputaților, ambasador etc.

Am efectiv senzația că toată hardughia a ajuns în mâna lui Dragnea care se răzbună și ia deciziile ca să ajungă P.N.L.-ul la scorul U.D.M.R.-lui.

Urmează un an exact cum mi-am dorit deși în urmă cu două luni părea că mi s-au înecat corăbiile”, a scris în Mircea Trifu pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista USR Alba a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean Alba. În fruntea listei se află Marius Nicolae Rof, un lider remarcabil, cu studii juridice avansate și o vastă experiență în atragerea fondurilor europene. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea