Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| La mulți ani, România! PROmisiunea-salvăm România! (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trăim cu toții momente la care niciodată nu ne-am fi gândit… Anul acesta Ziua Națională ne amintește de momentele la fel de dramatice din 1918. Și atunci, ca și acum, românii înfruntau o pandemie cruntă, dar nu i-a împiedicat să simtă românește și să își declare dragostea de țară. Unirea de atunci ne-a dat România de astăzi! Avem misiunea de a avea grijă de ea. Mult mai bine decât am avut până acum.

România la care visez este una în care spitalele nu mai iau foc, în care pacienții și bolnavii cronici au acces la medicamentele și tratamentele necesare… O Românie modernă, în care, pe lângă catedrale, să construim totuși și spitale.

O Românie în care românii sunt respectați și în care autostrăzile se construiesc și pe teren, nu doar pe hârtii. O Românie modernă înseamnă o țară conectată cu adevărat cu Europa printr-o infrastructură reală și mai ales o țară în care să unim prin autostrăzi și toate regiunile istorice ale propriei noastre țări.
Îmi doresc o Românie în care agricultorii, fermierii și țăranii pot lucra liberi, iar produsele noastre românești să ajungă pe mesele noastre, la prețuri decente. Și asta se poate numai printr-o subvenționare corectă a agriculturii românești, prin eliminarea birocrației în relația țăranilor cu APIA și mai ales în procesul de finanțare europeană.

Visez la acea Românie în care venirea oricărui partid la guvernare să nu însemne schimbarea până și a portarului unei instituții. O Românie sănătoasă, în care partidele să nu mai dea deoparte profesioniștii din sistem pe baza carnetului de partid.

Astăzi este despre noi, despre fiecare dintre noi și, dincolo de crezul politic al fiecăruia, este o zi în care trebuie să ne îmbărbătăm, să ne ridicăm din nou și să privim cu optimism! Va fi bine, dacă vom decide bine!

Vă doresc tuturor de ziua noastră națională să aveți parte de multă sănătate, căldură și liniște în familiile dumneavoastră cu credința că va fi bine! PROmisiunea-salvăm România!
La mulți ani, români! La mulți ani România!

IOAN LAZĂR,
Candidat Camera Deputaților PRO România

Comandat de partidul PRO România, filiala Alba, cod unic mandatar financiar 11200008, publicat de SC Unirea Pres SRL, portal online: https://ziarulunirea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | O nouă zonă de agrement de peste 10.000 mp, la Petrești: Au început lucrările de amenajare a Parcului Zăvoi

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă zonă de agrement de peste 10.000 mp, la Petrești: Au început lucrările de amenajare a Parcului Zăvoi O nouă zonă de agrement de peste 10.000 mp va fi amenajată la Petrești. Au început lucrările de amenajare a Parcului Zăvoi, lângă izvor, pe malul râului Sebeș, a anunțat Dorin Nistor, primarul municipiului Sebeș. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea