Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Victorie! Aiudeanul Cristian Boca a câștigat amuleta dupã ce a dat pe spate jurații la emisiunea ,,Chefi la Cuțite”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Celebra emisiune culinară românească  ,,Chefi la cuțite” pune la încercare capacitățile multor concurenți, însă aiudeanul Cristian Boca a reușit să împresioneze încă odată juriul prin competențele sale, câștigând un bonus important care-l va ajuta în viitor.

Acesta a câștigat amuleta, dupã ce a dat pe spate juratii cu una din cele mai dulci si frumoase farfurii gustate la ,,Chefi la cuțite!”.

Dotat cu determinare și experiența acumulată de-a lungul anilor, acesta a dovedit că munca depusă sistematic este răsplătită, într-un final.

YouTube video

La finalul probei culinare, unul dintre jurați, uimit de capacitatea acestuia de a lucra în condiții vitrege, sub presiune, dat fiind faptul că acesta  a avut un deficit de timp de 10 minute, s-a ridicat de pe scaunul său, mergând să-i strângă mâna concurentului și felicitându-l.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: O profesoară de la Colegiul Militar din Alba Iulia, „Omul Anului 2023” pe Statul Major al Forţelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

O profesoară de la Colegiul Militar din Alba Iulia, „Omul Anului 2023” pe Statul Major al Forţelor Aeriene Profesoara de limba engleză Cornelia Bratu a cucerit Premiul „Omul Anului 2023” pe Statul Major al Forţelor Aeriene, la secțiunea „Învăţământ, ştiinţă şi artă militară”, desfășurat în premieră la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, obținând […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea