Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

De ce se ÎNCHID magazinele la ora 21:00, deplasarea este restricționată, iar portul măștii este OBLIGATORIE. Raed Arafat: ,,Măsurile propuse sunt menite să reducă impactul răspândirii virusului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o conferință, Raed Arafat a explicat, astăzi, de ce e necesară impunerea de noi restricții vreme de 30 de zile. Arafat spune că toate măsurile impuse au la bază studii.

„Restricțiile vor intra în vigoare de luni și vor avea o perioadă de 30 de zile. La finalul acelor zile se va face o nouă evaluare. Măsurile propuse sunt menite să reducă impactul răspândirii virusului. Prima măsură e portul măștii generalizat în spații deschise. Asta este măsura care va duce cel mai mult la limitarea răspândirii virusului dacă este respectată. (…) A doua măsură e închiderea magazinelor la 21 pentru limitarea contactului. Limitarea deplasării între 23 și 05. Ăsta e intervalul în care tinerii se deplasează să se viziteze mai mult. Aici mulți întreabă de ce, există studii și multe țări au luat aceste măsuri”, a declarat Arafat.

Se interzice funcționarea piețelor și a târgurilor, excepție fac piețele deschise, cu purtarea măștii. (…) Creșele și after school-urile rămân deschise.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord Accidentul de miercuri seara, petrecut în Alba Iulia, a fost filmat cu o cameră de bord de un alt participant la trafic. Impactul dintre cele două mașini a dus la rănirea a trei persoane, 2 adulți și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea