De ce se ÎNCHID magazinele la ora 21:00, deplasarea este restricționată, iar portul măștii este OBLIGATORIE. Raed Arafat: ,,Măsurile propuse sunt menite să reducă impactul răspândirii virusului”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Într-o conferință, Raed Arafat a explicat, astăzi, de ce e necesară impunerea de noi restricții vreme de 30 de zile. Arafat spune că toate măsurile impuse au la bază studii.

„Restricțiile vor intra în vigoare de luni și vor avea o perioadă de 30 de zile. La finalul acelor zile se va face o nouă evaluare. Măsurile propuse sunt menite să reducă impactul răspândirii virusului. Prima măsură e portul măștii generalizat în spații deschise. Asta este măsura care va duce cel mai mult la limitarea răspândirii virusului dacă este respectată. (…) A doua măsură e închiderea magazinelor la 21 pentru limitarea contactului. Limitarea deplasării între 23 și 05. Ăsta e intervalul în care tinerii se deplasează să se viziteze mai mult. Aici mulți întreabă de ce, există studii și multe țări au luat aceste măsuri”, a declarat Arafat.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Se interzice funcționarea piețelor și a târgurilor, excepție fac piețele deschise, cu purtarea măștii. (…) Creșele și after school-urile rămân deschise.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419