Rămâi conectat

Ştirea zilei

Echipamente de protecție pentru combaterea infectării cu COVID-19 pentru DGASPC Alba: Licitația, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba (DGASPC) dorește achiziționarea de echipamente de protecție la unitățiile din subordinea instituției pentru protecția angajaților și beneficiarilor în cazul apariției unor focare de COVID-19.

DGASPC Alba a lansat marți, 3 noiembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru achiziţia de echipamente de protecție pentru combaterea infectării cu virusul SARS-COV-2, a angajaților din unitățile funcționale ale D.G.A.S.P.C. Alba. Valoarea totală estimată a investiției este între 497.932 și 995.864 de lei, fără TVA.

În baza referatului de necesitate întocmit de șeful biroului SSM-PSI, a fost stabilită necesitatea achiziționării de echipamente de protecție la unitățiile din subordinea instituției pentru protecția angajaților și beneficiarilor în cazul apariției unor focare de COVID-19.

În cadrul centrelor sunt ocrotiți cu măsură de protecție un număr de aproximativ 600 beneficiari, din care 140 copii și 452 adulți.

Descrierea produselor solicitate:

1. Combinezon

Material polietilenă microporoasă, laminate nețesută, impermeabil, cusături sigilate ermetic, fermoar frontal bidirecțional, clapă de protecție, glugă, elastice la mâini, picioare și în talie. Să fie concepute pentru a proteja împotriva substanțelor periculoase, pentru a proteja produsele și procesele împotriva contaminării, iar în funcție de toxicitate și condițiile de expunere să ofere protecție împotriva particulelor Tip 5 și stropirii cu lichide sau aerosol Tip 6.

Cerințe de performanță pt. îmbrăcămintea de protecție chimică cu protecție limitată împotriva produselor chimice lichide:-EN 13034

îmbrăcăminte de protecție. Proprietăți electrostatice. Metodă de testare pentru măsurarea rezistivității de suprafață.- EN 1149-1

Cerințe performanță îmbrăcăminte integrală protecție împotriva subst. chimice, împotriva pârtie, solide din aer (Tip 5) -EN ISO 13982-1

EN 1073-2 Contaminarea cu particule radioactive

EN 1149-5 – Proprietăți electrostatice

EN 13034:2005+A 1:2009 Tip 6 împroșcări cu lichide,

EN ISO 13982-1:2004 Tip 5 Prafuri nocive

EN 14126 – Agenți infecțioși (Protecție împotriva biohazardului) Declarație conformitate CE. Aviz ANMDM

2. Halat vizitator

Halat protetectie impermiabil tip vizitator, grosime minim 40gr/mp

Este destinat să garanteze un nivel de rezistenta ridicat la penetrarea fluidelor și m icroorganismelor.

Rezistenta la abraziuni, permeabil pentru aer, repelent la alcool, oferă o bariera împotriva riscului de infecții, permite o mobilitate fară discomfort.
De unica folosința, mărime universale

Certificat ce 93/42EEC, ISO 13485, ISO 9001 Aviz ANMDM.

Material nețesut culoare alb sau albastru prindere prin spate

3. Capelină(bonetă pentru cap)

De unica folosința permite circulația ușoara a aerului, mărime universala. Sunt prevăzute cu elastic pentru a fi ajustabile pe forma capului.

4. Învelitori papuci(botoșei)

Pentru personal, calitate premium și rezistență superioară la trafic, din polipropilena, cu elastic, mărime universală.

Material de calitate superioară.

Declarația de comformitate CE – certificat de calitate

5. Vizieră

Viziera de protecție fata este alcătuită din: centură din plastic reglabilă, ecran de protecție din PET-G alimentar transparent pentru vizualizare optima, baghetă din plastic pentru distanțare. Dimensiune ecran de protecție Lățime: min. 240 mm, înălțime min. 215 mm, Greutate min. 60g Posibilitate de dezinfectare cu soluții destinate dezinfectării suprafețelor înainte de folosire.

6. Învelitori papuci tip cizma(botoșei tip cizmă)

Botoși de unica folosința tip cizma 100% polipropilena impermeabila min. 50 gr/mp Tip închidere cu Banda elastica. Mărime – Universal

7. Masca FFP2

Mască de protecție cu valvă grad de protecție FFP2. Fabricație mulți-strat din nano-materiale de densitate mare, nețesut, compus din 5 straturi independente, astfel încât să ofere o filtrare eficientă și să păstrează posibilitatea de respirație ușoară. Design ergonomie pentru a se adapta după orice formă a feței. Interiorul creat dintr-un material moale, pentru a etanșa cât mai bine pe fața purtătorului și în același timp să ofere un confort sporit chiar și în caz de purtare îndelungată. Pe cele două părți laterale, masca de protecție este dotată cu elastice groase pentru a diminua suprafața de contact și pentru a nu crea puncte de presiune pe urechile purtătorului. Poate fi purtată cu ușurință împreună cu alte echipamente de protecție, sau cu ochelari.

Masca să dispună de întărituri în zona nasului pentru o fixare eficienta. Material de filtrare electrostatic.

Filtrarea particulelor de 95% până la o dimensiune minimă de 0.3 micron.

Grad de protecție FFP2 / KN95. Certificat CE, standard EN 149:2001 și A 1:2009, PPE directiva (EU) 2016/425.

Unitățile care vor beneficia de materialele de protecție:

C.I.A. Gârbova
S.C. Blaj
C.R.R.N. Galda de Jos
S.C. Aiud – Sâncrai
C.I.A. Abrud
C.T.F. -urile din Alba Iulia ( CPRU Pinochio, CTF nr. 9 Bărăbanț, LP 16 Barabant)
C.M. „Speranța”Alba Iulia
C.S.C. Amsberg
C.T.F. Cugir
C.I.A. Baia de Arieș

Prin această achiziție se dorește îmbunătățirea calității vieții beneficiarilor rezidenți în centrele sociale ale DGASPC Alba, în conformitate cu prevederile standardelor minime obligatorii/standardelor de calitate în domeniul furnizării serviciilor sociale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | ACCIDENT MORTAL la Cisteu de Târnavă: Un bărbat de 46 de ani a decedat, în urma unei coliziuni între un autocamion și două autoturisme

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE | ACCIDENT MORTAL la Cisteu de Târnavă: Un bărbat de 46 de ani a decedat, în urma unei coliziuni între un autocamion și două autoturisme Un accident a avut loc joi, 25 iulie, în jurul orei 16.45, pe raza localității Cisteiu de Târnavă între un autocamion și două autoturisme. Două persoane ar fi suferit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea