Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO| INCENDIU la o casă din Cugir: Trei locatari surprinși de foc în locuință au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un incendiu a aizbucnit duminică dimineața în jurul orei 5.00, la o casă din Cugir. Trei locatari surprinși de foc în locuință au fost evacuați.

În această dimineață, în jurul orei 05:00, pompierii militari au fost solicitați prin apel 112 să intervină la un incendiu produs la o casă de locuit în Cugir.

YouTube video

La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă ale S.V.S.U. Cugir și 3 autospeciale ale Detașamentului de Pompieri Alba Iulia (Garda Sebeș).

La momentul producerii incendiului 3 persoane (locatari) au fost surprinse în locuință, acestea fiind evacuate, fără a suferi intoxicații cu fum.

În aceste momente se lucrează pentru lichidarea incendiului, acesta fiind localizat.

UPDATE ora 10.15: Incendiul a fost lichidat în limitele găsite fără a fi afectate alte construcții învecinate. În urma incendiului a fost distrus acoperișul casei pe aproximativ 200 mp.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind efect termic prin radiație (coș de fum de la o sobă neizolat față de materiale combustibile – grindă).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea