Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Debut incendiar în prima etapă a Ligii a 3-a: Unirea Alba Iulia – CSO Cugir În runda inaugurală a Seriei a 9-a, CS Ocna Mureș – Sticla Turda și deplasare la Reghin pentru Industria

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Debut incendiar pe “Cetate”, în prima etapă a Ligii a 3-a, consemnându-se derby-ul orgoliilor între Unirea Alba Iulia și CSO Cugir, sâmbătă, 12 septembrie, contând pentru Seria a 9-a.

În runda inaugurală, nou-promovata CS Ocna Mureș evoluează acasă cu Sticla Arieșul Turda, iar Industria se va deplasa la Reghin. Găldenii au parte de două deplasări la rând, a doua rundă fiind joc extern la Dej.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu șase derby-uri “de Alba” în această toamnă, nebunie va fi în etapa a 5-a, când cele 4 se vor duela, la Ocna Mureș și Galda de Jos, în 10 octombrie!

Metalurgistul Cugir, Unirea Alba Iulia, Industria Galda de Jos și CS Ocna Mureș, cele 4 conjudețene ce activează în eșalonul terț, au fost repartizate în Seria a 9-a a Ligii a 3-a în ediția 2020/2021.

Prima etapă programează meciurile: Sănătatea Cluj – Unirea Dej, Unirea Alba Iulia – CSO Cugir, Unirea Ungheni – CS Hunedoara, CS Ocna Mureș – Sticla Arieșul Turda și Avântul Reghin – Industria Galda.

Alături de cele 4 conjudețene (aceleași ca în 2018/2019), în componența Seriei a 9-a mai sunt formații din Cluj (Unirea Dej, Sticla Arieșul Turda și Sănătatea Cluj), Mureș (Avântul Reghin și Unirea Ungheni – nou promovată) și Hunedoara (CS Hunedoara).

Va fi o serie extrem de echilibrată, fără o favorită certă la vârf, în condițiile în care, pentru promovare, primele două clasate vor disputa un baraj în dublă manșă, cu formațiile din Seria a 10-a, unde vor activa, printre altele CSM Satu Mare, CAO Oradea, Minaur Baia Mare, Luceafărul Oradea sau Gloria Bistrița. O decizie ciudată a FRF, câtă vreme CS Hunedoara este în Seria a 9-a iar CS Deva în a 7-a (17 km distanță între localități!), iar formațiile din Dej vor activa în serii diferite (Unirea – în a 9-a, iar Someșul – în a 10-a).

*Șase derby-uri “de Alba”, două în etapa a 5-a!

Nebunie va fi în etapa a 5-a, când cele 4 se vor duela, la Ocna Mureș și Galda de Jos, în 10 octombrie!

În prima parte a campionatului, vor fi șase dueluri între conjudețene, după urmează: Unirea Alba Iulia – CSO Cugir (etapa 1), CS Ocna Mureș – CSO Cugir (etapa a 3-a), CS Ocna Mureș – Unirea Alba Iulia și Industria Galda de Jos – CSO Cugir (etapa a 5-a), Industria Galda – Unirea Alba Iulia (etapa a 7-a), Industria Galda – CS Ocna Mureș (etapa a 9-a). “Soda dragă” are parte de două derby-uri “de Alba” la apariții successive acasă (etapa a 3-a și etapa a 5-a), iar găldenii încheie turul cu ultimele trei meciuri împotriva conjudețenilor, pe propriul teren. Cugirenii dispută toate derby-urile toamnei în deplasare, iar până în runda a 7-a vor juca numai în județ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea